Skip to content

Barsel mode at flatters | hong kong newport international madrid group

April 15, 2013

http://www.youtube.com/watch?v=zoS3KRTB8RU&feature=youtu.be

 

For at være stilfuld og gravid, nødt du til at omfavne din nye figur. Du er nødt til at fejre det. Men du skal også være klar over det, og ikke holde iført din regelmæssig garderobe – selvom det er en størrelse.

Kardashian, der venter sit første barn med Kanye West i juli, har taget varme fra den kulørte presse og lænestol mode kritikere for sin barsel look, der synes en fortsættelse af hendes sædvanlige parade af body-hugging kjoler, gemt i bluser, komplicerede couturelike detaljer og super-high hæle.

Sidst, men synes det hun har taget springet ind i Ventetøj, undertiden iført stretch-talje barsel jeans (designer, selvfølgelig) og leggings.

Ærter i bælg design direktør Olivia Capone Myers siger leggings er No. 1 must-have post for en vellykket præ- og post-baby garderobe. Leggings, samt side-ruched T-shirts og kjoler, fortrinvis af stretch jersey, er de første ting at købe, når bump begynder at vise, og det er sidste dem du bærer efter mor og baby er afgjort derhjemme, Myers siger.

Myers, selv otte måneder gravid, siger den nuværende bølge af celebrity mødre-til-være har reignited interesse i dette hjørne af verdens mode, som er nogle gange mere relatable for shoppere end landingsbanen.

“Jessica Simpson… hun har virkelig gjort et fantastisk stykke arbejde med ser fantastisk,” siger Myers. “Hun har sammenknebne sin stil, flytter fra hæle til lejligheder men stadig poleret.”

Hertuginden af Cambridge Kate Middleton besidder, hvad kunne være verdens mest berømte baby bump, og hun har gjort en problemfri overgang til sin lidt moderniseret udseende.

Hun havde allerede “for det meste smuk, flatterende og enkle silhuetter–kjoler, jakker, hatte og monokromatiske farver,” præcis hvad stil ekspert Amy Tara Koch vil foreslå. Koch er forfatter til bogen “støde det op.”

Andre tips fra Koch: Kimono ærmer straks oprette den boheme vibe, der fungerer godt i Ventetøj, og så gøre tunika toppe med en blousoned faldt talje.

Dinglende øreringe trække øjet at hældningen af nakke og skuldre, og en chunky halskæde bæres mod en juvel hals eller lidt skovlede eller v-hals skjorte understreger bustline opad.

“Du ønsker at oprette et kontaktpunkt, der vil tage opmærksomhed andre steder fra,” siger Koch.

Jersey stof med sin stramme-vævning strækning er god camouflage (og kun ikke for gravide). Designer Abi Ferrin siger god jersey vil strække og skrumpe med kroppen, og at vægten af stoffet glatter bump.

Myers bemærker, at hvad der i barsel butikker nu afspejler bredere modetrends. “Den fejl jeg ser mest er den mentalitet, som de mener de skal holde sig væk fra striber, eller florals eller udskriver fordi de frygter dem for at være lidet flatterende, men jeg mener modsat er sandt,” siger hun.

En rene, skarpe nautiske stribe, for eksempel, vil bryde op bump.

 

 

Main Site: http://www.heraldnet.com/article/20130414/LIVING/704149982

 

 

Advertisements

From → Fashion

One Comment
  1. takket være dit indlæg kan jeg løse nogle af mine problemer, tak.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: